JRC-Kanjer 2011

frame-jrcKarpervissers nomineren mede-vissers

In de eerste week van februari 2011 vindt in de Zwolse IJsselhallen weer de jaarlijkse beurs CARP plaats. Vanzelfsprekend is ook Dé Karperwereld in Zwolle van de partij en dit magazine maakt graag van de gelegenheid gebruik om dan samen met JRC opnieuw de prijzen uit te reiken aan Dé Karperpromotor en Dé Karperbelofte van 2011. Daarbij geven dit oudste en grootste karpermagazine van de Lage landen en het toonaangevende karpermerk JRC de karpervissers zélf de buitengewone kans deze twee ‘JRC-Kanjers’ te nomineren.

JRC en Dé Karperwereld hebben elkaar gevonden in het streven om de traditie van de verkiezing van Dé Karperpromotor en Dé Karperbelofte voort te zetten, in navolging van de eveneens prestigieuze Cobra Cup van weleer. Dat vond in februari 2010 voor het eerst plaats onder de naam JRC-Cup en gaat nu dus opnieuw gebeuren. Beide Cups zullen in februari a.s. worden uitgereikt tijdens CARP Zwolle 2011.

Het karpervissende publiek wordt net als het afgelopen jaar gevraagd om zélf karpervissers te nomineren. Vissers waarvan u denkt: die doet zoveel voor de karpervisserij, dat hij (of zij!) het verdient om eens in het zonnetje te worden gezet! Kortom: om te worden uitgeroepen tot ‘Karperpromotor van het jaar’.
Of die jonge karpervisser (tot 21 jaar) die met zoveel inzet en inventiviteit aan het vissen is dat u denkt: “kijk, dat is wat je noemt aanstormend talent” oftewel: Dé ‘Karperbelofte van het jaar’.

Nomineren

Om te nomineren maken wij het u ook dit jaar allemaal heel eenvoudig:

Daarvoor klikt u op de actiebanner op deze site en deze leidt u door naar www.hengelsporthuis.com U klikt vervolgens op het onderdeel JRC-Cup en vult daar vervolgens het digitale nominatieformulier volledig in.

jrckanjers-banner

Let op: gestemd kan er worden van 15 november a.s. t/m 15 januari 2011

In tegenstelling tot wat in Dé Karperwereld no. 75 staat vermeld, kan reeds gestemd worden vanaf maandag 15 november. Op 15 januari 2011sluit de mogelijkheid tot nomineren en zullen de stemmen worden geteld.

Let op: alleen volledig ingevulde digitale nominatieformulieren -dus mét motivatie en adresgegevens van de afzender- worden in behandeling genomen.
Alle stemmen die in de nominatieronde zijn ontvangen en voldoen aan de spelregels (dus mét motivatie en adresgegevens van de afzender) zullen worden geteld door de redactie van Dé Karperwereld en marketingmanager van JRC, Robert Valkeneer, waarna twee winnaars worden vastgesteld.
De namen van Dé Karperpromotor en Dé Karperbelofte van 2011 zullen worden gepubliceerd in uitgave no. 76 van Dé Karperwereld, het traditionele beursnummer dat kort vóór CARP Zwolle 2011 zal verschijnen. Vervolgens zullen beide winnaars van de JRC-Cup dan tijdens CARP worden gehuldigd en daar hun JRC-Cup plus waardeprijzen in ontvangst nemen.

JRC beloont de winnaars van beide JRC-Cups ieder met fantastische prijzen. Dé Karperpromotor van het Jaar mag rekenen op een pakket aan JRC-producten met een gezamenlijke winkelwaarde van  € 2.300,- en Dé Karperbelofte van het Jaar kan aan het vissen met een pakket aan producten voor een totale, visveilige set-up met een waarde van rond de € 1.300,-

prijzen 1
prijzen 2
prijzen 3
prijzen 4
prijzen 5
prijzen 6
prijzen 7


Gratis GULP CARP boilies!

Omdat Pure Fishing niet alleen maar JRC-producten verdeelt, maar bijvoorbeeld ook het onlangs gepresenteerde en ronduit revolutionaire GULP CARP van Berkley, wordt er aan het nomineren van de JRC-Kanjers een mooie actie gekoppeld. Om het inzenden van uw nominatie ook voor u aantrekkelijk te maken, belonen wij elke tiende inzender met een gratis kilozak ‘Particle Bomb’-boilies ter waarde van € 11,95!  Daarvoor hebben wij dus de volledige adresgegevens van de inzenders nodig.

gulpboilies

Daarnaast worden er tien inzenders uitgeloot en vervolgens beloond met een gratis jaarabonnement op Dé Karperwereld ter waarde van € 45,-
Bent u al abonnee van het magazine? Geen probleem, dan kunt u deze waardebon gebruiken om uw reeds lopende abonnement gratis met zes nummers te verlengen!

Klik dus nu op de actiebanner op deze site en breng ook uw stem uit!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *