JRC introduceert visveilig ASIS systeem

frame-jrcOp het gebied van visveilige systemen loopt JRC al jarenlang voorop. JRC was met het Heli-Gripter systeem de eerste firma die een 100% visveilig helikoptersysteem op de markt bracht en nu introduceert deze karpergrootmacht nu het ASIS systeem. Het ASIS systeem is het eerste 100% visveilige inline loodsysteem op de markt.

Visveilige systemen worden door JRC opnieuw naar een hoger plan getild!

Het baanbrekende ASIS systeem verenigt het beste van 4 werelden:

  1. Bij lijnbreuk vallen het lood, de leader en het stuk hoofdlijn naar de bodem en blijft de karper rondzwemmen met alleen het onderlijntje. Visveiliger kan niet!
  2. Een inline loodsysteem heeft zeer goede prikkende eigenschappen. Bij het ASIS systeem prikt de haak dus sneller en dieper in. Dat voorkomt missers en losschieters!
  3. De gehaakte karper schudt met zijn kop om zich te ontdoen van de onderlijn. Het lood dient daarbij als contragewicht. Bij het ASIS systeem is dat niet mogelijk omdat het lood vrijkomt bij het kopschudden. Het vangstpercentage schiet omhoog!
  4. Als de onderlijn vrijkomt van het lood krijg je een ‘shocker’ effect. Hierdoor dringt de haak nog beter en dieper in. De karper is nog beter gehaakt!
    jrc-lood1

    jrc-lood2

ASIS = 4 keer beter!

Op de Hengelsport- & Visbotenbeurs van 5, 6 en 7 november te Utrecht geven de consultants van JRC een uitgebreide demonstratie van het ASIS systeem. Mis het dus niet!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *