Pro Line – Coldwater Carping!

frame-prolineInmiddels is het al Oktober en met kouder wordende water merk je dat de karpers aan het omschakelen zijn. Het is dan ook belangrijk dat je het gebruikte aas aanpast op deze omstandigheden, om de kans op succes zo groot mogelijk te maken. Vooral in de periode vanaf Oktober tot en met half April is de verteerbaarheid van het gebruikte aas & wateroplosbaarheid van de attractors van groot belang.

Een boilie die perfect te gebruiken is in deze omstandigheden is de Wintermix-Kelp-Peach van Pro Line. Door de combinatie van vezels en Kelp is deze boilie licht verteerbaar, waarbij de zoete smaak en Peach flavour op alcohol basis het plaatje helemaal compleet maken. De Freezerbaits van deze smaak zijn bij Pro Line in deze periode zowel in 15mm als ook 20mm uit voorraad leverbaar. Lekker makkelijk natuurlijk, omdat ze dan gewoon per zak te bestellen zijn.

Wintermix-Kelp-Peach

Naast de Freezerbaits zijn in deze smaak de volgende producten leverbaar: Readymades, Liquid Bait Booster, Liquid Boilie Dip, Powder Dip, Pop-Ups, Hookbait Dumbells en de natuurlijk Sticks die ook perfect inzetbaar zijn in de koudere maanden. Al deze producten zijn volop leverbaar en verkrijgbaar bij de Pro Line Dealers. Kijk voor meer informatie op www.proline-products.nl.

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *