Aangeschoven bij – Danny Buts

1) Wat zijn de namen in je paspoort?

Danny Buts

foto1


2) Met wie zou je absoluut niet samen willen of kunnen vissen en waarom?

Ik denk dat als ik met Bert Visscher samen zou vissen, ik toch wel met gillende en met gierende banden naar huis zou gaan. Ongelooflijk hoe druk die man is!  Ik hou wel van rust aan de waterkant, mijn vismaten zijn ook vrij rustig. Op druktemakers en arrogante mensen ben ik daarom ook al snel uitgekeken.

3) Welke vrouw (of man) zou je het liefst op je stretcher willen aantreffen?

Als ik een vriendin zou hebben, had ik haar naam gezegd. Gelukkig voor mijn vissersleven, heb ik die niet en daarom heb ik hier ook geen antwoord op. Alhoewel, Nikki Plessen en Yolanthe zijn zeker niet verkeerd!

4) Ben je bijgelovig, en zo ja, hoe komt dat terug in je visserij?

Bijgelovig, nee niet bepaald.

foto2


5) Hoeveel soorten haken heb je in je tacklebox, en welke daarvan gebruik je echt?

Ik weet niet precies hoeveel soorten het er zijn. In ieder geval wel genoeg om op iedere situatie in te springen. De meest gebruikte haken in mijn tacklebox zijn de connect 2 en 3 van JRC. De longshank haak gebruik ik in situaties waar de vissen wat hardere bekken hebben. De connect 2 is een echte allround haak en ik gebruik deze haak dan ook vaak binnen mijn visserij.

6) Steen of lood?

Lood! Al denk ik wel dat binnen een paar jaar flinke veranderingen gaan gebeuren op dit gebied.

7) Wat is het slechtste aas dat je ooit hebt gebruikt?

Duivenvoer! Op sommige wateren kan het misschien een heel goed aas zijn. Alleen op het water waar ik het gebruikte barste het van de brasem. Na 2 nachten wakker te zijn  vond ik het welletjes en heb ik al mijn hengels het water uitgehaald. Sindsdien heb ik een soort van duivenvoerfobie.

foto3
8) Voor welke gebeurtenis in je visserij schaam je je?

Toen ik net begon met karpervissen was ik misschien iets te fanatiek. Het water waar we visten, was nogal obstakelrijk en we werden gedwongen om zo snel mogelijk bij de hengels te zijn. Dit heeft voor nogal lachwekkende situaties gezorgd bij mijn vismaten. Werkelijk niets stond mij in de weg tijdens een run. Menig tentdeur en rodpod hebben deze acties dan ook niet na kunnen vertellen. Vaak kwam ik na een week vissen bond en blauw thuis en leek het eerder op een boxsessie, dan een vissessie.

9) Welk vervoersmiddel gebruik je voor het vissen?

Auto en boot! Ik heb sinds afgelopen jaar mijn rijbewijs en ik vind de vrijheid heerlijk. Voorheen was het vooral de fiets en mijn vader die me weg bracht naar de visbestemming. 

10) Welke schoenen of laarzen vind je comfortabel om tijdens het vissen te dragen?

Met stipt op nummer 1 Gortex schoenen. Warm en waterdicht, alleen moet je geen last van zweetvoeten hebben.

11) Wat is je favoriete warme maaltijd aan de waterkant?

Ik moet je eerlijk bekennen dat de maaltijd die ik eet, vaak niet uit eigen keuken komt. Als het even kan, ben ik vaste klant bij de plaatselijke pizzaboer. Toch, als het echt niet anders kan, zijn het vaak de ongezonde dingen die de boventoon voeren. Knakworsten en hamburgers zijn favoriet.

foto4


12) Wat is het beste muzieknummer ooit geschreven?

Ik ben een echte hardstyle fan en het liedje Nobody said it was easy van Evil Activities (oorspronkelijk van Coldplay) staat daarom ook hoog genoteerd in mijn muziekverlanglijst. Verder als ik kijk naar de wat meer geaccepteerde muziek binnen de maatschappij vind ik ‘I Still haven’t Fount What I’m Looking For en Stuck In A Moment You Can’t Get Out of van u2 erg mooie liedjes.

13) Welke niet-hengelsport gerelateerde tijdschriften lees je?

Het is alweer een tijd geleden dat ik een niet gerelateerd hengelsport blad heb gelezen.

14) Aan wie wil je deze vragenlijst nu voorleggen?

Kevin Borgmans

1) Wat zijn de namen in je paspoort?

Danny Buts


2) Met wie zou je absoluut niet samen willen of kunnen vissen en waarom?
Ik denk dat als ik met Bert Visscher samen zou vissen, ik toch wel met gillende en met gierende banden naar huis zou gaan. Ongelooflijk hoe druk die man is! Ik hou wel van rust aan de waterkant, mijn vismaten zijn ook vrij rustig. Op druktemakers en arrogante mensen ben ik daarom ook al snel uitgekeken.

3) Welke vrouw (of man) zou je het liefst op je stretcher willen aantreffen?
Als ik een vriendin zou hebben, had ik haar naam gezegd. Gelukkig voor mijn vissersleven, heb ik die niet en daarom heb ik hier ook geen antwoord op. Alhoewel, Nikki Plessen en Yolanthe zijn zeker niet verkeerd!

4) Ben je bijgelovig, en zo ja, hoe komt dat terug in je visserij?
Bijgelovig, nee niet bepaald.

5) Hoeveel soorten haken heb je in je tacklebox, en welke daarvan gebruik je echt?

Ik weet niet precies hoeveel soorten het er zijn. In ieder geval wel genoeg om op iedere situatie in te springen. De meest gebruikte haken in mijn tacklebox zijn de connect 2 en 3 van JRC. De longshank haak gebruik ik in situaties waar de vissen wat hardere bekken hebben. De connect 2 is een echte allround haak en ik gebruik deze haak dan ook vaak binnen mijn visserij.

6) Steen of lood?

Lood! Al denk ik wel dat binnen een paar jaar flinke veranderingen gaan gebeuren op dit gebied.

7) Wat is het slechtste aas dat je ooit hebt gebruikt?

Duivenvoer! Op sommige wateren kan het misschien een heel goed aas zijn. Alleen op het water waar ik het gebruikte barste het van de brasem. Na 2 nachten wakker te zijn vond ik het welletjes en heb ik al mijn hengels het water uitgehaald. Sindsdien heb ik een soort van duivenvoerfobie.

8) Voor welke gebeurtenis in je visserij schaam je je?

Toen ik net begon met karpervissen was ik misschien iets te fanatiek. Het water waar we visten, was nogal obstakelrijk en we werden gedwongen om zo snel mogelijk bij de hengels te zijn. Dit heeft voor nogal lachwekkende situaties gezorgd bij mijn vismaten. Werkelijk niets stond mij in de weg tijdens een run. Menig tentdeur en rodpod hebben deze acties dan ook niet na kunnen vertellen. Vaak kwam ik na een week vissen bond en blauw thuis en leek het eerder op een boxsessie, dan een vissessie.

9) Welk vervoersmiddel gebruik je voor het vissen?

Auto en boot! Ik heb sinds afgelopen jaar mijn rijbewijs en ik vind de vrijheid heerlijk. Voorheen was het vooral de fiets en mijn vader die me weg bracht naar de visbestemming.

10) Welke schoenen of laarzen vind je comfortabel om tijdens het vissen te dragen?
Met stipt op nummer 1 Gortex schoenen. Warm en waterdicht, alleen moet je geen last van zweetvoeten hebben.

11) Wat is je favoriete warme maaltijd aan de waterkant?
Ik moet je eerlijk bekennen dat de maaltijd die ik eet, vaak niet uit eigen keuken komt. Als het even kan, ben ik vaste klant bij de plaatselijke pizzaboer. Toch, als het echt niet anders kan, zijn het vaak de ongezonde dingen die de boventoon voeren. Knakworsten en hamburgers zijn favoriet.

12) Wat is het beste muzieknummer ooit geschreven?
Ik ben een echte hardstyle fan en het liedje Nobody said it was easy van Evil Activities (oorspronkelijk van Coldplay) staat daarom ook hoog genoteerd in mijn muziekverlanglijst. Verder als ik kijk naar de wat meer geaccepteerde muziek binnen de maatschappij vind ik ‘I Still haven’t Fount What I’m Looking For en Stuck In A Moment You Can’t Get Out of van u2 erg mooie liedjes.

13) Welke niet-hengelsport gerelateerde tijdschriften lees je?

Het is alweer een tijd geleden dat ik een niet gerelateerd hengelsport blad heb gelezen.

14) Aan wie wil je deze vragenlijst nu voorleggen?

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *