12e World Carp Classic is van start

frame-wcc

De World Carp Classic is het officieuze wereldkampioenschap karpervissen en vindt inmiddels voor de 12e keer plaats. De deelnemers komen onder andere uit Zuid Afrika, Australië en bijna alle landen van Europa. Eén van de Nederlandse kanshebbers is Mark Huizinga, voormalig Olympisch en wereldkampioen judo.

De World Carp Classic wordt voor de 4e keer gehouden op het Franse Lac de Madine en is inmiddels uitgegroeid tot een sportevenement van formaat. De deelnemers komen uit 30 verschillende landen, van de Oekraïne tot Australië en van Roemenië tot Zuid Afrika. De prijzenpot is inmiddels opgelopen tot een bedrag van meer dan € 75.000,00. Naast de felbegeerde titel voor de winnaar ontvangt dit koppel een totaal bedrag van meer dan € 15.000,00.

WCC-2009

Het evenement begint zondag met de officiële openingen en loting. Maandag wordt het startsein gegeven door Ross Honey (toernooi directeur) en Robert Valkeneer (Marketing Manager JRC, titelsponsor).

world-carp-classic

Een evenement van dit formaat wordt natuurlijk door veel media gedragen met onder andere dagelijkse updates van onder andere Robert Valkeneer, Mark Huizinga, de winnaars van het NK Karpervissen Chris Vercauteren, Ron Röben. De verschillende updates en algemene informatie zijn onder andere te vinden op www.jrcproducts.nl.

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *