Frans betaalwater te koop

frame-tekoopHeb ook jij altijd al gedroomd van je eigen viswater in Frankrijk? Dan is dit dé kans! Want sinds kort staat het Serreire complex te koop. Dit populaire commerciële karperwater ligt nabij Limoges in Frankrijk. Na in negen jaar dit complex te hebben opgebouwd tot één van de mooiste commerciële watercomplexen in Frankrijk, heeft de familie Davis besloten om Serreire te koop aan te bieden en ergens anders een nieuw betaalwater in te richten. Het prachtige complex bestaat uit twee vismeren van twee en negen hectare.

foto1

Het karperbestand is zeer indrukwekkend te noemen. Op het grote meer zwemmen ongeveer driehonderdvijftig karpers met een gemiddeld gewicht van zestien kilo. Op Badgers Holt – het kleine meer – zwemmen ongeveer negentig vissen met een gemiddeld gewicht van ruim achttien kilo.

foto2

foto4

Naast de twee vismeren beschikt het complex over twee prachtige huizen die beide aan het water staan, twee gites behorende bij het grote vismeer en een houten blokhut aan het kleine meer. Ook zijn er enkele opslagschuren aanwezig.

foto3

Serieus geïnteresseerde kopers kunnen contact opnemen met Bob Davis: tel. 0033-555082645.

One Comment

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *