PB Products duikt onder met magazine Karper

frame-pbproducts

Vanaf de aankomende editie zal magazine Karper een primeur hebben door als eerste karperblad een aantal artikelen te combineren met live videobeelden. Nog nooit kwam karpervissen zo realistisch je huiskamer binnen.

Afgelopen voorjaar is de Research & Development afdeling van PB Products druk bezig geweest met het filmen van onderwateropnames. Dit heeft geresulteerd in schitterende beelden over aasgedrag van brasems en karpers, de werking van rigs en bovenal heeft het vele nieuwe inzichten gegeven over enkele bijzonder effectieve systemen. Al deze beelden zijn geschoten op Nederlandse wateren waardoor de getoonde situaties voor iedereen zeer herkenbaar zullen zijn.


Vanaf het aanstaande nummer van Karper (61) zal Koen Koops van PB Products starten met een gave artikelreeks over deze bijzondere ervaring. In deel 1 zal hij onder andere ingaan op de werking van systemen en ons iets gaan vertellen over de werking van enkele rigs. Koen behandeld bijvoorbeeld de voor- en nadelen van vastloodsystemen en tevens zal hij de gebreken van traditionele onderlijnen in kaart brengen.
Dit alles zal gecombineerd worden met videobeelden op de website van magazine Karper. Dus als je na het lezen van Koen zijn artikelen geïnteresseerd bent in zijn ervaringen dan hoef je alleen naar de website van Karper (www.karper-magazine.nl) te surfen. Daar zal dan per artikel een filmpje te zien zijn waar al Koen zijn bevindingen live worden getoond. PB Products en magazine Karper slaan met deze manier van werken een compleet nieuwe weg in waar de we in de toekomst nog veel van zullen horen.

onderwaterfoto-pb
Een screenshot van een aasopname  Dit en nog veel meer mooie beelden vanaf nummer 61 van Karper Magazine

 

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *