House of Carp

frame-houseofcarp

House of Carp is een jong bedrijf welke inspeelt op behoeften van de karpervisser. Op onze website kunt u allerlei ‘karperkleding’ vinden zoals jassen, hooded sweaters, polo’s, T-shirts en broeken in diverse groene, bruine en camouflage kleuren. Daarnaast heeft deze site ook een webshop waarop alles direct te bestellen is, verder vindt u ook een leuk assortiment ‘gadgets’.

Deze handige dingen zijn onmisbaar voor langs het water; wat te denken van o.a. lekkere mutsen, camouflagenetten, lampjes, bestek, camou tape, muskietennet voor over je oval, enz enz… en dit alles voor zachte prijzen! House of Carp heeft tevens een druk en borduurstudio, zodoende kunt u alle getoonde kleding ook laten bedrukken of borduren met een naam of logo, als klant hebben wij o.a. JRC, Berkley, diverse winkels en aasbedrijven. Ook voor de particulier staan we klaar, al is het maar voor 1 enkel shirt welke bedrukt moet worden.

foto4

foto3

foto5

Ook zijn bij ons de boten van Plastimo te koop, waarvan vooral de 1.80 versie is bekend bij de karpervissers.

foto1

De website www.houseofcarp.nl is nog niet helemaal klaar, de webshop www.houseofcarp.nl/webshop draait inmiddels al wel op volle toeren.

 

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *