Mega fotocompetitie bij Pure Fishing

frame-purefishingDe maand april is bijna voorbij dus is het tijd voor een nieuwe actie. U kunt opnieuw meedoen aan de fotocompetitie. We pakken het echter wat anders aan. Normaal gesproken is er een fotocompetitie van JRC, tijdens de meimaand doen we hier een schepje bovenop door een fotocompetitie van maar liefst 6 verschillende merken te lanceren!!

We beginnen met de vertrouwde fotocompetitie van JRC, deze gaat op 1 mei van start. De prijs is opnieuw de STI X-Lite Bivvie. Er zijn zoveel positieve reacties op deze ultralichte tent dat we besloten hebben om deze prijs opnieuw beschikbaar te stellen. Alle andere fotocompetities gaan direct van start. Voor de Allround vissers onder ons is er een competitie gelanceerd met een fraaie Mitchell prijs. De prijs is niets minder dan de nieuwe Big Mouth werpmolen, deze nieuwe generatie werpmolens is voorzien van een zogenaamde Large Arbor spoel. Deze extra brede spoel zorgt ervoor dat het nylon minder snel kinkt.

STI X-Lite

Big Mouth

Voor onze roofvissers zijn er maar liefst 2 competities gelanceerd. De eerste komt van Berkley, met een prijs van deze tijd. U kunt een Urban Spirit spinhengel winnen, deze hengel is uitermate geschikt voor het eigentijdse Street Fishing. Lekker vissen in de buurt/stad of dorp met een moderne hengel met een agressief uiterlijk en een fantastische actie. De tweede competitie is van Abu Garcia, de Koninklijke uit Zweden. Uiteraard hoort hier een vorstelijke prijs bij, u kunt de nieuwe Revo Elite Aurora reel winnen. De eigenschappen van deze reel maken van dit stukje gereedschap een juweel. Ultralicht, sterk, een fijn afstelbare slip en een schitterend kleurenspectrum waar de Aurora zijn naam aan te danken heeft.

Uiteraard komt de witvisser ook aan bod, in dit geval bij onze Shakespeare competitie. Wat kunt u hier winnen? Shakespeare heeft in het verleden bewezen dat zij goede werpmolens kunnen produceren. Eén van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied is de Mach 3 XT, deze molen is uitstekend geschikt voor de feedervisserij. De Mach 3 XT wordt bijvoorbeeld geleverd met een speciale ondiepe braid spoel, een “standaard”  spoel en een dubbele slinger voor meer balans.

Mach 3 XT

Tot slot, de zoutwater visser! Penn is terug van weggeweest en dat mag gevierd worden. De prijs voor deze Penn competitie is natuurlijk het nieuwe vlaggenschip in onze molencollectie: De Atlantis. De Atlantis werpmolen is voorzien van de beroemde HT-100 slip. Dit slipsysteem staat voor kracht, soepel en fijn af te stellen en is sinds jaar en dag een begrip in de Verenigde Staten. Het onderhoud van deze molen is een peuleschil door het zogenaamde onderhoudsluik. Met één schroef is het huis open te draaien voor onderhoud. Een kind kan de bekende was doen.

Atlantis

Bezoek dus de sites van Pure Fishing en win mooie prijzen!!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *