PB Products breekt door in Engeland

frame-pbproductsNa een periode van hard werken is het PB Products gelukt om als eerste End Game bedrijf van het vaste land door te breken in Engeland. Sinds 2 jaar timmert het bedrijf er (met onder andere Frank Warwick) stevig aan de weg. Veel kritische Engelse consumenten weten de doordachte en oerdegelijke producten van PB Products inmiddels te waarderen. Dit  heeft er  toe geleid dat Leeda, de grootste hengelsportgroothandel van Engeland, de verdeling van PB Products voor haar rekening gaat nemen. Met deze grote stap is een stevig fundament gelegd voor de toekomst.

foto2
Innovator Frank Warwick in aktie tijdens het testen van nieuwe producten.


Five Lakes

Begin maart waren de mannen van PB Products aanwezig op de grootste karperbeurs in Engeland. Het was hartverwarmend om te horen dat producten door de kritische Engelse consumenten zeer positief  worden onthaald. Tijdens de show werd duidelijk dat men in Engeland ook steeds  bewuster omgaat met het welzijn van de karper en dat 100% visveilige systemen steeds meer terrein winnen. Na 2 dagen waren alle Heli-Chod Rubbers dan ook uitverkocht!

foto1
Tijdens de Five Lakes show in Engeland was er zeer veel interesse voor de producten van PB Products.


Engelse media

In de Engelse media zijn de PB producten ook niet onopgemerkt gebleven. Enkele kritische auteurs waren na het gebruik ervan zeer positief. Onafhankelijk hengelsportjournalist voor Carpworld Mike Kavanach, zei het volgende:

Mike Kavanach over PB Products:
‘’I saw them at a tackle show recently and learned that they are keen to surge ahead with their full range of rig products in the UK, with the innovative Frank Warwick at the helm. I must say, having giving their latest products, components, and rig ideas the once over at the show, they are definitely top-notch and well thought through’’.

Mike Kavanach over Control hoofdlijn:
‘’At this stage I can only rate it as very promising, bearing in mind the diameter of the 18lb I’m using is only 0.30 mm, which allows it to cast like a dream. The casting is also helped by the fact it genuinely  does have low memory built into it, and a suppleness thats doesn’t appear to alter even after a fish is played on a baitrunner spool and clutch. In those circumstances most lines tend to twist,  buth twist is definitely minimal when using Control’’.

foto3
Praktische en nuttige producten zullen het assortiment van PB Products in 2010 aanvullen.


Nieuwe producten

Met het succes in Engeland is PB Products helemaal klaar voor de toekomst. Dit wordt tevens bevestigd met de komst van een groot aantal nieuwe producten gedurende het jaar 2010. Het Research & Development team  is ondertussen druk bezig met het testen van een aantal  zeer effectieve en visveilige materialen waaronder een serie uitzonderlijk soepele leaders. Op zeer korte termijn zullen de bruine, gecoate haken op de markt verschijnen, evenals nieuwe Stoppers, Shockerbeads, Leadcore Leaders en natuurlijk de zeer bijzondere Aligners! Houd daarvoor de media scherp in de gaten.

PB Products

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *