Dé Karperbootshop: al jaren hét verkooppunt van de bekende groene Vortex Karperboten!

frame-karperbootshopDe aanschaf van een boot is vaak een grote uitgave waar men goed bij stil moet staan. Hals over kop een aanschaf doen waar men later spijt van krijgt is zonde. Welk type boot past bij mijn visserij en niet geheel onbelangrijk bij mijn portemonnee zijn belangrijke vragen. Deskundig en uitgebreid advies over kwaliteitsproducten is dan ook iets waar Dé Karperbootshop voor staat. Vortex Karperboten zijn de meest robuuste en kwalitatief hoogwaardige boten op de markt en genieten maar liefst 5 jaar garantie. Vortex Karperboten worden vaak in combinatie met een elektromotor gebruikt. Het is dan ook lonend om een aanschaf van een Vortex Karperboot in combinatie met een kwalitatieve elektromotor en dito lader en accu te doen.


Dé Karperbootshop levert complete sets bestaande uit een Vortex Karperboot, Minnkota elektromotor, digitale CTEK druppellader, VMF 31VDC semitractie accu en beschermende accubak. Stuk voor stuk kwaliteitsmaterialen die garant staan voor jarenlang plezier onder de zwaarste omstandigheden. Voor complete sets gelden speciale setprijzen die uiterst interessant zijn.

accubakdruppellader
MinnkotaTraxxissemitractieaccu

Vele bekende karpervissers maken gebruik van een Vortex Karperboot!

foto7
De nieuwe 285 Deluxe, een prima boot!.


Martin Post (240 Basic)

Als je visserij tot in perfectie moet kloppen dan hoort een rubberboot tot de standaard uitrusting. Al is het alleen maar om de ultieme hotspots te ontdekken of om iedere vierkante meter van een water zeer nauwkeurig in kaart te brengen. De Vortex 240 Basic is daarvoor een prima hulpmiddel. Dit bootje is handzaam, klein, compact en bovenal robuust en onverwoestbaar.

foto8
Martin Post Frankrijk 2008


Bertil Wielink ( 240 Roll up)

Na wat rondvragen bij collega karpervissers kwam ik al snel terecht bij de Vortex boten. Op de Carp beurs in Zwolle zag ik de mooie groene Vortex boten en kwam ik in gesprek met eigenaar Arjan Verkoelen. Ik legde Arjan mijn ‘eisen’ voor en we kwamen tot de conclusie dat de Vortex ‘Roll up’ 240cm de juiste keuze was. Wat voor mij erg belangrijk was bij de keuze is dat ik veel alleen vis en ook vaak korte nachtjes vis van maximaal 10-12 uurtjes.  De boot moest dus goed alleen te tillen zijn, niet te groot, snel op te pompen en ik wilde geen gedoe met een vaste bodem van planken.

foto4
Bertil Wielink met een fraaie Franse spiegel gevangen dankzij de inzet van de Vortex.


Piet Vogel ( 310 Deluxe)

Na veel wikken en wegen heb ik ervoor gekozen om een Vortex 310 Deluxe aan te schaffen. Die keuze heeft mij geen windeieren gelegd. Vanaf de eerste dag dat ik deze topboot in gebruik heb genomen heeft hij zijn mannetje gestaan zelfs tijdens de zwaarste stormen!

foto2
Piet Vogel zet de Vortex Karperboot het liefst in op het grote water


Arjen Uitbeijerse ( 285 Deluxe)

De Vortex 285 Deluxe functioneert prima op zowel grote als kleine wateren. Ook op ruwe oevers heeft de boot zich uitstekend gehouden en de extra beschermingsstrips werken hier aan mee. De Vortex 285 Deluxe is een hele goede rubberboot die multifunctioneel inzetbaar is. Het is wel duidelijk dat dit een boot is die door een karpervisser is ontwikkeld.

foto1
Arjan uitbeijerse zet zijn boot in voor het secuur plaatsen van zijn rigs


Ardy Veltkamp (285 Deluxe)

De Vortex 285 Deluxe uitvoering is het meest geschikt voor mijn visserij. Ik kan hem iedereen aanraden! Het is een super boot waarbij aan alles is gedacht voor de visser!

foto6
Ardy Veltkamp at Rainbow Lake


Bart Douma ( 240 Roll up)

Deze boot is echt een “mannetje van al het werk” en is zeker ook een goed “instapmodel”! De vele kenmerkende details maken onmiddellijk duidelijk dat over deze boten goed nagedacht is. De meerdere stevige verankeringspunten, de waterkeer slijtvaste stootrand, de brede anti- slip kunststof platen in de bodem en een oerdegelijk roeisysteem laten er bij mij geen twijfel meer over bestaan dat dit boten zijn voor en door de karpervisser!

foto3
Bart Douma zet een speciale vis terug vanuit een Vortex 240 Roll up


Bart van Bezouw ( 285 Deluxe)

Wanneer je visserij uitbreidt moet ook je materiaal meegroeien. Begin 2007 waren de plannen reeds klaar voor een lange riviersessie in Frankrijk. Het enige wat echter nog ontbrak aan ons materiaal was een goede boot. Dat een boot voor een dergelijke sessie essentieel was beseften we wel, maar wat voor een boot het moest worden was nog niet duidelijk. Ik kwam met Arjan in gesprek en na alle modellen doorgesproken te hebben besloot ik om te kiezen voor de 285 Deluxe. Het 285 Deluxe model biedt eigenlijk het beste van alles waardoor hij als allround boot perfect inzetbaar is!

foto5
Bart van Bezouw in Frankrijk met een volgepakte Vortex 285 Deluxe

Voor meer informatie;

+31(0)588446572/ +31(0) 622406777
www.karperbootshop.nl / info@karperbootshop.nl

Arjan Verkoelen
Dé Karperbootshop

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *