Voorjaarsaanbieding Solar bij Sanders Hengelsport

frame-sanders-hengelsport Solar kennen we veelal van hun materiaal maar ze maken ook aas van de hoogste kwaliteit.  De laatste jaren worden hier ook nog eens enorme vangsten mee geboekt zoals de wereldrecordvis van begin 2010!

Sander’s Hengelsport heeft een mooie voorjaars aanbieding op al het Solar aas. t/m 31 maart 2010 krijgt u op alle ONLINE bestellingen maar liefst 20% directe korting. Een mooier moment om Solar aas te proberen is er niet.


Het gaat hier om de mixen, pop-ups, pellets, wedges en readymades boilies.

sanders_solar

Deze solar aanbieding is alleen geldig bij aankopen in de webwinkel, én wees er snel bij, want deze aktie is maar geldig tot en met 31-03-2010.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *