Nationale Koi- en Vijverdagen

frame-nationale-koienvijverdagenEr zijn veel karpervissers die naast het karpervissen, thuis een imposante collectie Koikarpers hebben. Prachtige Nishikigoi in nog mooier aangelegde vijvers. Speciaal voor die koiliefhebbers, organiseert KOI 2000 op 7,8 en 9 mei 2010 de 8e Nationale Koi- en Vijverdagen in De Tuinen van Appeltern. Op dit evenement is alles te vinden op het gebied van Koi, vijvers en watertuinen. In de internationale koishow strijden meer dan 600 Koi om de nationale titel (Holland’s next Koi Model) en aan de Japan Boulevard wanen bezoekers zich in het Verre Oosten. Wil je ook een kijkje nemen, bezoek dan de website voor alleĀ  informatie over dit prachtige evenement.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *