Productinformatie – Our Premium Collection

frame-proline

Pro Line carp products® introduceert een geheel nieuwe serie boilies in 2010. Deze serie is genaamd “Our Premium Collection” en bestaat uit 4 nieuwe smaken en de bestseller Garlic & Robin Red. De vier nieuwe smaken zijn: Red Fish & Oyster, Red Smoked Salmon, Cinnamon Sunrise en de Triple S. Al deze boilies zijn op basis van de legendarische Fish Mix van Pro Line en bevatten de beste ingrediënten, zoals bijvoorbeeld de befaamde Robin Red van Haiths.

Naast natuurlijk de welbekende Readymades en Freezerbaits, levert Pro Line per smaak ook de volgende producten: Liquid Bait Booster, Liquid Boilie Dip, Powder Dip, Pop – Ups en de nieuwe “Sticks”. De prijzen van deze unieke smaken variëren afhankelijk van de gebruikte ingrediënten en ze vallen in de drie gehanteerde prijsklassen door Pro Line, daardoor biedt het merk voor elke portemonnee een klasse boilie!

Logo Complete sessionpack

Om de nieuwe smaken eens goed te proberen brengt Pro Line ook een “Complete Session Pack” op de markt van deze smaken. Dit is een overvolle emmer die alles bevat om de smaak eens goed te proberen en er een langere sessie mee te vissen. De volgende producten worden in de welbekende Pro Line emmer geleverd: 1kg Readymades 20mm, 1kg Ready-mades 15mm, 2½kg “Sticks”, 100ml Bait Booster en een potje gemende Pop – Ups. Dit alles wordt echter voor dezelfde prijs geleverd als een normale emmer boilies!

Alle informatie over de nieuwe producten in het Pro Line assortiment  is terug te vinden in de “2010 Retail Catalog”. Om deze online catalogus te bekijken en andere informatie over Pro Line surf je naar: www.proline-products.nl.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *