Voerboot informatie

frame-voerbootDat voerboten een hit zijn dat is inmiddels bekend en de nieuwe merken / tpye boten schieten als paddestoelen uit de grond. Toch is er betrekkelijk weinig informatie te vinden over al die boten. Wij kwamen recentelijk in een modelbouwzaak onderstaande voerboot tegen en zijn heel benieuwd of mensen hier ervaringen mee hebben.

http://www.youtube.com/watch?v=Xml9tDb0rGo

Er moeten mensen zijn die inmiddels een dergelijke voerboot hebben en ons meer informatie kunnen verschaffen. Alles is welkom. Let wel, het moet wel zinvolle informatie zijn. Rotzooi, slecht etc., daar hebben we niets aan..  Dus heb je informatie / ervaring, mail het ons of laat hieronder een reactie achter.

{jcomments on}

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *