Eletctronische vistrolley’s

frame-e-trolleyDe carp trolley is niet meer weg te denken in de hedendaagse karpervisserij. Daar komt nu de electrische carp trolley bij! E-trolley is de  importeur van AnglerKaddy elektrische vistrolleys welke wij, om de prijs betaalbaar te houden, uitsluitend via internet aanbieden.

 

Momenteel worden de vistrolley’s aangeboden op onze site www.e-trolley.nl. Volgende maand zal er een speciale website online gaan waar we de vistrolley’s gericht gaan aanbieden.

We zijn gestart met een drietal modellen in prijs varierend van € 359,- tot € 419,- dit zijn prijzen incl. bezorging in Nederland en België (eilanden uitgezonderd). Elektrische vistrolleys zijn met name geschikt voor de oudere sportvisser of de sportvisser (met een handicap) die moeite hebben hun zware visuitrusting naar de  waterkant te brengen. De Ak2 en 3 trolleys zijn voorzien van luchtbanden en geschikt voor praktisch elk terreintype.

Cargo XL

Het max. laadgewicht is 50 kg. de trolleys worden aangedreven door een sterke 180 Watt motor welke wordt gevoed door een onderhoudsvrije gel accu van 12V-20Ah waarmee ruim 12 km gereden kan worden. M.b.v. de vingertop regelaar is de bereider in staat om de snelheid aan zijn looptempo aan te passen.

Kijk voor meer informatie en het complete aanbod vistrolley’s op:  www.e-trolley.nl

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *