StarBaits 2010

frame-starbaitsOok voor 2010 heeft StarBaits weer een zeer uitgebreid assortiment aan karperspullen. ! De nieuwe catalogus puilt werkelijk uit van de nieuwe producten. Het hele nieuwe assortiment StarBaits producten is uiteraard te zien op Carp 2010!

Aan de Performance Concept range zijn twee nieuwe smaken, Tuna Max en de Prawn Pepper, toegevoegd. Om deze Performance Concept range nóg completer te maken, heeft elke soort naast de boilies, dips, method mix etc. nu tevens een bijbehorende Stick Mix en Pellets.

Voor 2010 is de Performance Baits range compleet  vernieuwd. Er zijn 3 nieuwe boilielijnen ontwikkeld met daarin boilies, dips, hookbaits en popups. De nieuwe Performance Baits range bevat nu in totaal maar liefst 11 hoogwaardige soorten boilies!

performancebaits

Lood:

Ook het complete assortiment lood is in zijn geheel vernieuwd en sluit op deze manier nog beter aan op de uitgebreide Expert onderlijn series. Vele nieuwe vormen gecoat inline en wartel lood met gewichten tot maar liefst 252 gram!

lood

RodPods:

Met maar liefst 6 nieuwe RodPods is er een ongekend ruime keus ontstaan in grote en kleine lichtgewicht of RVS RodPods. Dit assortiment wordt aangevuld met vele soorten nieuwe lichtgewicht en RVS buzzerbars en back-sticks.

Tassen en foudralen:

Ook de lijn met tassen, foudralen etc. is nog meer verbeterd en uitgebreid. Voor 2019 zien we o.a.

  • Rig Box
  • Lood opberg tassen
  • Boilie droogtassen
  • Opbergtassen voor aas / stick mix
Stoelen, Stretchers en Tenten:

Elk jaar worden er bij StarBaits nieuwe en betere tenten ontworpen. De tenten worden vervaardigd van hoogwaardig doek en zijn een begrip geworden in het karpervissen.

tenten

Ook voor komend jaar zijn er diverse nieuwe modellen aan het assortimen toegevoegd waardoor de keuze nóg groter is geworden.

  • De nieuwe Challenger Bed Chair met maar liefst 8 poten
  • Diverse nieuwe lichtgewicht stoelen
  • De Challenger 5 seizoenen dekbed met los verkrijgbaar Bed chair cover
  • De nieuwe Bivie A Terra en A Terra Duo
  • De nieuwe Bivie Partner en Partner Duo

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *