Dé Karperbootshop op Carp 2010

frame-karperbootshopUiteraard zijn de Vortex Karperboten weer vertegenwoordigd op Carp 2010. Op de oude vertrouwde stek van de importeur Distri Marine kunnen de boten bezichtigd worden. Voor 2010 is er een hoop nieuws te melden! Dat weekend presenteert Dé Karperbootshop het ontwerp van de nieuwe revolutionaire boottent op de 420 Ultra. Daarnaast kunnen wij u met gepaste trots melden dat er een geheel nieuwe kleurenfolder van maar liefst 8 pagina’s deze beurs uitkomt welke alle informatie bevat omtrent de robuuste lijn Karperboten van Vortex.

Alle boten worden standaard geleverd met een sterke maar lichte vloer met een honingraat structuur. Deze vloer met een gelcoat toplaag die voorzien is van een antislipprofiel is lichter en sterker dan de conventionele houten vloeren. De boten worden geleverd in maar liefst 8 verschillende lengtematen en diverse uitvoeringen zoals een Roll up, Basic en Deluxe. De karpervisser gebruikt zijn boot intensief, dat wil zeggen veelvuldig opblazen, gebruik op zandgrond (extra slijtage) en verplaatsen en slepen over de grond of stenen.

foto1

Vortex 420 Ultra prototype in actie

Bij het ontwerp en de daarvoor gebruikte materialen is daar dan ook rekening meegehouden! Alle boten die geleverd worden zijn voorzien van extra beschermingsstrips op de kwetsbare plekken, een kunststof vloer (voorzien van antislipprofiel) met rondom aluminium profielen, een volledig kunststofgelamineerde watervaste spiegel met een rubbere afdichtstrip. Een hoogstaand kwaliteitsproduct ontworpen voor en door karpervissers. Een product welke maar liefst 5 jaar garantie geniet op de naden en het gebruikte doek! Iedere boot wordt compleet geleverd, bestaande uit boot, vloer, 2 deelbare peddels, pomp, zitbank, tas(sen) en reparatiekit.

foto2

RVS rodpodhouder stevig verankerd achter op de spiegel

Dat het bootvissen steeds meer aan populariteit wint is een trend die waar te nemen is binnen de karpervisserij. De mogelijkheden die het vissen op karper vanuit een boot je geeft zijn eindeloos. Hierop in spelend heeft Dé Karperbootshop in eigen beheer een speciale RVS bootsteun laten ontwikkelen die op iedere rubberboot te monteren is middels een uiterst solide draaiverbinding op de spiegel. Op Carp 2010 zullen deze steunen te bestellen zijn.

RVSrodpodhouder
RVSrodpodhouderdetail

Naast de nieuwe 420 Ultra met boottent en de bootsteunen is natuurlijk de gehele lijn Vortex Karperboten te bezichtigen op de stand. Van de kleine 180 Roll up tot de solide robuuste 330 Deluxe uitvoering worden tentoongesteld. Alle boten zijn op de beurs tegen een aantrekkelijke beursaanbieding te bestellen.

Voor meer informatie; www.karperbootshop.nl of mail; info@karperbootshop.nl

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *