Win 3 Sabre X Karperhengels van JRC!

frame-jrcDoe mee met de grote fotowedstrijd van JRC en win 3 nieuwe JRC Sabre X hengels, 3.60 meter lang en een testcurve van 2,75 lb. Lees snel meer voor alle informatie!

De eigenschappen van de Sabre X hengels liegen er niet om:  

  • Een nieuw type high performance en low resin blank
  • Japans carbon blank
  • 7 SIC geleideogen
  • DPS Reelhouder
  • Gedeelde foamen handgreep
  • Dunne diameter
  • Fraaie actie en goede drileigenschappen.

jrc-sabre-x-hengels

De JRC Sabre X serie bestaat uit 3.60 meter lange hengels met een testcurve van 2,75 lb en 3,00 lb en een 3.90 meter lange 3,00 lb uitvoering. De JRC Sabre X is een complete serie, naast de drie genoemde hengels bestaat de serie uit een JRC Sabre X Spod hengel en een JRC Sabre X Marker hengel. Uiteraard kun je voor informatie over deze en andere producten van JRC terecht bij onze online catalogus.

Wat moet je doen om deze fantastische hengels te winnen? Ga naar de site van JRC, www.jrcproducts.nl, maak een account aan (vergeet niet om een unieke login naam te gebruiken), plaats je vangstbericht en misschien ben jij de winnaar van de JRC Sabre X hengels t.w.v. € 400,00. De prijswinnaar is degene die de mooiste foto op onze site plaatst. Op 31 januari wordt de prijswinnaar op de site van JRC bekend gemaakt.

Check ook de blogs van het JRC Team met bijdragen van onder andere Roelof Schut, Eddy Norder, Mark Zelle en de gebroeders Buts.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *