Laatste nieuws CarpEvenTT

Volgend weekend is het dan zover. frame-carpeventtDe 1e editie van CarpEvenTT. De nieuwste karperbeurs van Nederland waar alle ogen op gericht zijn. Op dit moment is de organisatie bezig met de laatste puntjes op de i te zetten om op vrijdag 18 december a.s. om 11.00 uur de deuren van deze nieuwe beurs te kunnen openen. Hierbij nog enkele leuke nieuwtjes.

Update: Programma CarpEvenTT toegevoegd!

————————-PROGRAMMA CARPEVENTT—————

Op de beursvloer van de TT Hall vindt het volgende plaats:

Vrijdag 18 December

11.00 uur: OPENING 1e beursdag
19.00 uur: Verloting onder bezoekers
20.00 uur: Lezing Felix van de Maarel
21.00 – 23.00 uur: Feestavond met live muziek in de foyer
23.00 uur: EINDE 1e beursdag

Zaterdag 19 December

10.00 uur: OPENING 2e beursdag
11.00 uur: Bekendmaking + prijsuitreiking winnaar youtube filmpje door KCN
11.30 uur: Officiële bekendmaking programma World Carp Classic 2010
12.00 uur: Afishionado modeshow o.l.v. Hans Sissing
12.30 uur: Lezing Michiel Pilaar
13.00 uur: Verloting onder bezoekers
13.00 – 15.00 uur Pauze
15.00 uur: Afishionado modeshow o.l.v. Hans Sissing
15.30 uur: Lezing Marco Kraal
16.00 uur: Forum met Marco Kraal, Michiel Pilaar, Felix van de Maarel en Ardi Veldkamp
18.00 – 20.00 uur: leuke avond met muziek in de foyer
20.00 uur: EINDE 2e beursdag

Zondag 20 december

11.00 uur: OPENING 3e beursdag
11.30 uur: Lezing Bob van den Meiracker
12.30 uur: Afishionado modeshow o.l.v. Hans Sissing
13.00 uur: Lezing Martijn Nederpel
14.30 uur: Prijsuitreiking viswedstrijd jeugd
15.00 uur: Lezing Martin Post
16.00 uur: Vertoning film “To the bone” van Michiel Pilaar

* onder voorbehoud van wijzigingen

Primeur op CarpEvenTT: de Angling Intelligence Airframe light

Op CarpevenTT toont BLM Fishing in samenwerking met Hengelsportmekka een primeur van Angling Intelligence. Op de stand zal de nieuwe ultralichte shelter van Angling Intelligence, de Airframe Light, voor het eerst getoond worden aan het publiek. De Angling Intelligence Airframe Light is de ultieme shelter voor de zomerdag of voor de korte sessies. De Airframe Light kan worden opgezet en afgebroken in enkele seconden. Het totale pakket weegt slechts 3,2 kg en het transportpakket is zeer dun. Zoals u gewend bent van Angling Intelligence zijn alleen top kwaliteit producten gebruikt. De baleinen zijn voorzien van snelsluitingen en vervaardigd uit het lichtst mogelijke aero-grade aluminium. Het doek van de shelter is het ademende Intelligent Weather Shield (IWS) doek bestand tegen een waterdruk van 10.000mm. Deze shelter wordt compleet geleverd met een zware kwaliteit grondzeil en kwaliteitsharingen. De opzethoogte en breedte zijn te verstellen afhankelijk van de grootte van de stek en hoe hoog of hoe laag u de tent op wilt zetten. Kortom de Airframe Light heeft alles in zich om de eerste keus te worden van de (mobiele) visser. De Airframe Light zal in Nederland slechts beperkt leverbaar zijn, dus grijp uw kans op CarpEvenTT!


Uniek in Europa! Mega aquarium in de TT Hall

Voor CarpEvenTT heeft de organisatie een groot en uniek aquarium (10 meter lang x 1,2 m breed x 1,5 m diep) geregeld met daarin mega karpers van wel 15kg+ welke speciaal uit Frankrijk zullen komen. De bezoekers van CarpEvenTT kunnen oog in oog komen te staan met de karpers waar zij het hele jaar actief naar op zoek zijn. Dit unieke spektakel is nog nooit eerder in Europa vertoond.


Vijver van 2 hectare met karpers

Liefhebbers kunnen zelf hun geliefde hobby aan de vijver waarover de TT Hall beschikt, uitoefenen. Twee jaar geleden zijn er karpers uitgezet in deze vijver van 2 hectare en de karpers zijn inmiddels gegroeid tot ca. 8 kg. Zaterdag 19 december wordt er op deze karpers gevist door de jeugd. Dit zal in wedstrijdvorm gehouden worden met een leuke prijs voor de winnaar. Rondom de vijver vinden er diverse demonstraties plaats zoals afstand- en precisiegooien met hengels en een heuse voerbotenrace/parcours. De buitenactiviteiten zullen ‘verwarmd’ plaatsvinden.


Afwisselend programma tijdens CarpEvenTT

Een vast onderdeel tijdens CarpEvenTT is de Afishionado Fashion Show waarbij er hippe kleding voor de karpervisser wordt getoond aan de bezoekers. Hans Sissing van Carp Connections zal het geheel opleuken en de show aanelkaar praten.

Ook mag de officiële bekendmaking van het programma ‘World Carp Classic 2010’ niet ontbreken. Op het programma staan ook een aantal lezingen van bekende karpervissers, vertoning van de film ‘to the bone’ van Michiel Pilaar en verschillende prijsuitreikingen/verlotingen. Buiten de hal bij de vijver van 2 hectare worden verscheidene demonstraties gehouden zoals afstand- en precisiegooien met hengels en een voerboten parcours/race en een heuse viswedstrijd voor de jeugd. Uiteraard wordt zowel de bezoeker als de standhouder(s) niet vergeten! Op vrijdagavond 18 december wordt er vanaf 21.00 uur een feestavond gehouden in de foyer van de hall met live muziek. Dit mag u zeker niet missen!
De 1e editie van CarpEvenTT nadert nu toch echt heel erg snel. Op dit moment is de organisatie bezig met de laatste puntjes op de i te zetten om op vrijdag 18 december a.s. de beurs te kunnen openen om 11.00 uur. Hierbij nog enkele leuke weetjes voor jullie als standhouder(s).

Primeur op CarpEvenTT: de Angling Intelligence Airframe light

Op CarpevenTT toont BLM Fishing in samenwerking met Hengelsportmekka een primeur van Angling Intelligence. Op de stand zal de nieuwe ultralichte shelter van Angling Intelligence, de Airframe Light, voor het eerst getoond worden aan het publiek. De Angling Intelligence Airframe Light is de ultieme shelter voor de zomerdag of voor de korte sessies. De Airframe Light kan worden opgezet en afgebroken in enkele seconden. Het totale pakket weegt slechts 3,2 kg en het transportpakket is zeer dun. Zoals u gewend bent van Angling Intelligence zijn alleen top kwaliteit producten gebruikt. De baleinen zijn voorzien van snelsluitingen en vervaardigd uit het lichtst mogelijke aero-grade aluminium. Het doek van de shelter is het ademende Intelligent Weather Shield (IWS) doek bestand tegen een waterdruk van 10.000mm. Deze shelter wordt compleet geleverd met een zware kwaliteit grondzeil en kwaliteitsharingen. De opzethoogte en breedte zijn te verstellen afhankelijk van de grootte van de stek en hoe hoog of hoe laag u de tent op wilt zetten. Kortom de Airframe Light heeft alles in zich om de eerste keus te worden van de (mobiele) visser. De Airframe Light zal in Nederland slechts beperkt leverbaar zijn, dus grijp uw kans op CarpEvenTT!

Airframe Light Normaal

Afwisselend programma tijdens CarpEvenTT

Een vast onderdeel tijdens CarpEvenTT is de Afishionado Fashion Show waarbij er hippe kleding voor de karpervisser wordt getoond aan de bezoekers. Hans Sissing van Carp Connections zal het geheel opleuken en de show aanelkaar praten.

Ook mag de officiële bekendmaking van het programma ‘World Carp Classic 2010’ niet ontbreken. Op het programma staan ook een aantal lezingen van bekende karpervissers, vertoning van de film ‘to the bone’ van Michiel Pilaar en verschillende prijsuitreikingen/verlotingen. Buiten de hal bij de vijver van 2 hectare worden verscheidene demonstraties gehouden zoals afstand- en precisiegooien met hengels en een voerboten parcours/race en een heuse viswedstrijd voor de jeugd. Uiteraard wordt zowel de bezoeker als de standhouder(s) niet vergeten! Op vrijdagavond 18 december wordt er vanaf 21.00 uur een feestavond gehouden in de foyer van de hall met live muziek. Dit mag u zeker niet missen!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *