CARPTEC: ‘Een goede boilie voor een perfecte prijs’

frame-spro-dynamiteDynamite Baits heeft voor 2010 een geheel nieuwe betaalbare boilie range ontwikkeld: CarpTec. CarpTec boilies zijn ontwikkeld volgens de laatste technologieën en zijn voorzien van bewezen ‘catchy’ flavours zodat het aas in alle omstandigheden optimaal presteert; van koud tot warm water, en van rivieren tot (grote) meren.

De CarpTec basismix kenmerkt zich door een harde structuur. De flavours lekken er echter perfect en gedoseerd uit. Hierdoor is het aas attractief vanaf het moment dat het, het water raakt. Deze boilie is zowel instant, tijdens korte sessies als na intensieve voercampagnes zeer effectief.

carptec-boilies

Verkrijgbaar in 1kg & 3kg in de smaken :

  • Mussel & Shellfish 20mm
  • Crab & Crayfish 20mm
  • Spicy Squid 20mm
  • Banana 20mm
  • Tutti Frutti 20mm
  • Pineapple 20mm
  • Strawberry 20mm

Adviesverkoopprijs 1kg – 6.95 euro
Adviesverkoopprijs 3kg – 19.95 euro

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *