Pro Line “Sticks”

frame-prolineWederom een mooi nieuw product van Pro Line! Geheel nieuw voor 2010 zijn de “Sticks” gemaakt door Pro Line. De “Sticks” hebben exact dezelfde samenstelling als de boilies van Pro Line en zijn leverbaar in 26 verschillende smaken. “Sticks”  lossen op in water, waardoor ze ideaal zijn om een stek op te bouwen en de vis snel te lokken, zonder deze te verzadigen.

Ze lossen echter veel langzamer op dan de traditionele pellets en blijven minimaal 24 uur hun vorm behouden in het water. Dit maakt ze ideaal om ook mee voor te voeren. Daarnaast is deze vorm veel moeilijker te verwerken voor brasem, zeelt en andere witvis. Hierdoor heb je veel minder last van bijvangsten als dat je de traditionele vismeelpellets bijvoert.

pro-line-sticks

De “Sticks” van Pro Line zijn leverbaar in emmers van 2½kg, 10kg en bulkzakken van 20kg. Ter introductie bevatten de emmers nu een gratis Liquid Bait Booster van dezelfde smaak. Kijk voor meer informatie over de “Sticks”  op www.proline-products.nl

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *