Nieuwsbrief CarpEvenTT

frame-carpeventtUniek in Europa! Mega aquarium wordt voor onze beurs uit Engeland gehaald.

Voor CarpEvenTT hebben we een groot uniek aquarium (10 meter lang x 1,2 m breed x 1,5 m diep) geregeld met daarin mega karpers van wel 15kg+ welke speciaal uit Frankrijk zullen komen. De bezoekers van CarpEvenTT kunnen oog in oog komen te staan met de karpers waar men het hele jaar actief naar op zoek zijn. Dit unieke spektakel is nog nooit eerder in Europa vertoond.

Deelname medeorganisatoren CarpEvenTT aan de World Carp Classic

Maandag 31 augustus 2009 klonk om 15.00 uur het startsein voor de World Carp Classic op Lac de Madine in Frankrijk. Van de 126 deelnemende teams uit 21 landen hebben Koos Walters en Bert Teuben van het Ultima team, tevens medeorganisatoren van CarpEvenTT, een 2e plaats overall behaalt. Zij wisten 8 karpers te vangen met een totaalgewicht van 125 kilo en een gemiddeld gewicht per karper boven de 15kg!

Inschrijvingen

De inschrijvingen stromen nog steeds binnen en we hebben op dit moment ca. 40 deelnemers voor CarpEvenTT. Niet alle deelnemers staan nog op de website van CarpEvenTT, maar houdt u deze vooral in de gaten voor updates. Voor diegene die zich nog niet heeft ingeschreven, dit kan nog steeds. Dus laat u niet weerhouden en schrijft u zich vandaag nog in!

Verscheidenheid aan merken op CarpEvenTT

Op CarpEvenTT staat een verscheidenheid aan merken/bedrijven waaronder CC Moore, Karpervisvakanties, le Chameau, Deer Hunter, Amiaud Pêche, Delkin, Trakker en nog meer…

Noviteiten
  • Hardy & Grey’s – Hardy hengels; hiervan worden slechts 100 van gefabriceerd en Hengelsport Mekka is in het bezit van ca. 45 stuks.
  • Amiaud Pêche – De enige leverancier in Nederland die gebruik maakt van duurzaam materiaal en heeft tevens een nieuwe voerboot in productie van het merk Groubner.
  • Yamaha – Yamaha zal de nieuwste motoren presenteren op CarpEvenTT.
Lezingen

In een eerder bericht is te kennen gegeven dat er een aantal mensen uit de karperwereld een lezing gaan geven waaronder o.a. Michiel Pilaar, Bob van den Meiracker, Martijn Nederpel, Martin Post, Rob Hughes en een nieuwe naam in dit rijtje is Felix van de Marel.

Voor meer informatie www.carpeventt.nl

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *