Nieuwe DVD: ”The four seasons of carpfishing”

frame-dvdpromo-mtcbaitsDe DVD ”The four seasons of carpfishing” gaat over een water in het buitenland waar Emil Molzer en Albertino Essers afgelopen jaar verschillende sessies hebben gevist. Door de seizoenen heen heeft dit dynamische duo het water met succes weten aan te pakken en een aantal zéér grote vissen weten te vangen. !

Elke sessie op dit water is een sessie op zich en dit tweetal heeft dan ook het nodige meegemaakt gedurende het voorjaar,de zomer,herfst en winter. De DVD bevat volop actie en informatie zoals,spetterende drils,verpletterende PB’s,rigs,freezerbaits.

dvd-4-seasons-of-carpfishing

De DVD “The four seasons of carpfishing” duurt  120 minuten, waarin we u ook laten meekijken in de ”freezerbaitfabriek” van MTC Baits. Verder beelden van visvinder-oost welke een nieuwe voerboot van duitse makelij voert. Deze boot voldoet werkelijk aan alle eisen van de moderne en veeleisende karpeaar.

http://www.youtube.com/watch?v=cjc1s-U4SSg

Deze fantastiche DVD is samengesteld door Emil Molzer en komt uit op Carp 2010 in Zwolle. Tevens is de DVD te koop bij MTC Baits of online te bestellen via emilmolzer@home.nl

dvd-4-seasons-of-carpfishing-2

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *