CarpEvenTT Back to Basic

frame-carpeventtVan vrijdag 18 tot en met 20 december 2009 zal de TT Hall Assen geheel in het teken staan van het karpervissen. Op vrijdag 18 december om 11.00 uur gaan de deuren van de TT Hall open en kunnen bezoekers genieten van alle ingrediënten welke een karperliefhebber nodig heeft. De aanwezigheid van diverse topmerken uit binnen- en buitenland maken het aanbod van deze beurs compleet. Voor diegene die graag hun geliefde hobby wil bewonderen en uitoefenen kan zich uitleven aan de waterkant. De TT Hall beschikt over een grote vijver van ca. 2 hectare waar verschillende demonstraties plaatsvinden en viswedstrijden gehouden worden.


Back to Basic Lezingen

CarpEvenTT zal zich voornamelijk richten op de basis van karpervissen en heeft educatie hoog in het vaandel. Elk specialisme op karpergebied zal ruimschoots belicht worden door specialisten. Ook worden de jeugdige vissers niet vergeten; er zal een speciaal jeugdplein worden ingericht om de jonge vissers de mogelijkheid te geven meer te leren over de karper zelf, de omgeving waarin hij leeft en hoe hij te bevissen is.

Lezingen

Tijdens de beurs zullen verschillende bekende karpervissers lezingen geven waaronder Bob van den Meiracker, een echte veteraan in de karperwereld. Ook zullen Martijn Nederpel en Michiel Pilaar acte de présence geven tijdens CarpEvenTT. En wat dacht u van Rob Hughes? Hij is bekend als televisiepresentator van o.a. The Carp Show, Extreme Carp, Carpin On, The British Carp Angling Championships. Als klapper op de vuurpijl wordt er een mega aquarium geplaatst en gevuld met grote karpers!!

 

CarpEvenTT is drie dagen lang open voor publiek:

  • vrijdag 18 december (11.00 – 21.00 uur)
  • zaterdag 19 december (10.00 – 18.00 uur)
  • zondag 20 december (10.00 – 18.00 uur)

De entreeprijs voor alle personen vanaf 12 jaar bedraagt € 9,- kinderen van 6 tot 12 jaar € 4,00 en kinderen tot 6 jaar hebben gratis entree (mits onder begeleiding). Karperliefhebbers die op de hoogte wensen te blijven van het laatste nieuws en meer informatie willen ontvangen over CarpEvenTT, kunnen kijken op www.carpeventt.nl of bellen naar 0592 – 30 40 80.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *