Win een compleet verzorgd karperweekend!

frame-spiegelmagazineBen jij een karpervisser en tussen de 12 en 15 jaar oud? Dan kun jij een volledig verzorgd karperweekend winnen!

In de herfstvakantie – op 10, 11 en 12 oktober 2009 – organiseert de gerenommeerde karperfirma JRC, in samenwerking met Sportviscentrum Het Plashuis en Spiegel Magazine, een karperweekend voor de jeugd.

Op zaterdag 10 oktober word je verwacht bij het idyllisch gelegen Plashuis in Noorden. Je wordt ontvangen en op de hoogte gebracht over het verdere programma. De groep jeugdige karpervissers wordt verdeeld in 10 koppels die allemaal een deskundige begeleider krijgen die tijdens het vissen op de stek aanwezig is. Vervolgens word je naar de stek gebracht om je tent op te zetten en je hengels op te tuigen. Er worden twee nachten gevist. Tijdens het karperweekend worden er onder andere lezingen gegeven door Arjen Uitbeijerse en/of Roelof Schut over onderwerpen als rigs, aas, visveiligheid en het behandelen van een gevangen karper. Voor het ontbijt, de lunch en het avondeten wordt gezorgd en in Het Plashuis kan gebruik worden gemaakt van het toilet en de douche. Op zondag wordt er een gezellige barbecue georganiseerd. Op maandag 12 oktober om 12.00 uur eindigt het karperweekend.

Maar dit is nog niet alles. Alle deelnemers krijgen van JRC ook nog eens:

  • boilies
  • High Care XL onthaakmat
  • goodie bag met klein materiaal (haken, onderlijnmateriaal, etc.)

Je kunt je niet opgeven voor dit weekend want JRC, Sportvisserscentrum Het Plashuis en Spiegel Magazine geven dit geheel verzorgde karperweekend gewoon weg aan 20 jeugdige karpervissers. Helemaal gratis en voor niets!

Ben jij minimaal 12 jaar en maximaal 15 jaar oud en wil jij kans maken op deze fantastische prijs? Beantwoord dan de volgende vragen:

  1. Hoeveel poten heeft de JRC Cocoon Excel bedchair?
  2. Hoe groot is de grootste visplas van Het Plashuis?
  3. Sinds welk jaar bestaat Spiegel Magazine?

Mail de antwoorden naar rvalkeneer@nl.purefishing.com. Onder de goede inzenders worden 20 plaatsen verloot voor dit unieke, leerzame en volledig verzorgde karperweekend. Vergeet niet jouw naam, adres en leeftijd te vermelden.

De sluitingsdatum is 1 september 2009. Antwoorden die na deze datum binnenkomen worden niet in behandeling genomen. Op 15 september worden de winnaars op www.eu.purefishing.com bekend gemaakt. De prijswinnaars ontvangen tevens persoonlijk bericht.

Meer informatie op: www.eu.purefishing.com en www.plashuis.nl en www.spiegelmagazine.nl

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *