Tweede jeugdkamp KCN

frame-kcnOp 18, 19, en 20 september 2009 zal het tweede jeugdkamp van dit jaar worden gevist. Naast Lutten en Dedemsvaart is nu Emmercompascuum aan de beurt en wel op de plaatselijke visvijver. Het is een mooi water van ongeveer 11 hac en we kunnen hier ongeveer 12 koppels kwijt. Deze keer is de sponsoring in handen van BFP.

Gezien ons programma, is het is deze keer verplicht om een KCN ledenpas te hebben. Zonder deze pas is deelnamen niet mogelijk!! Kosten van deze ledenpas is 5 euro (kijk voor meer voordelen van deze pas op onze website/forum). De kosten voor het kamp bedragen 20 euro.

Naast veel vissen gaan we deze keer ook veel tijd besteden aan de theorie, namelijk:.

Pen clinic

Op zaterdag ochtend is er een kans om onder begeleiding van Eino Gangelhof een pen clinic te volgen. Aan bod komt: het uitloden van de pen, welke haken, welk aas enz enz. Natuurlijk wordt dit gecombineerd met vissen. Leden die zich ingeschreven hebbeen voor de jeugdkamp kunnen gewoon meedoen maar ook leden die alleen geïnteresseerd zijn in deze demonstratie zijn van harte welkom. Uiteraard dien je je wel even in te schrijven, daarvoor is een mailtje naar info@karperclubnoord.nl voldoende.

Piet Vogel

De zaterdag middag zal in het teken staan van rigs, onder leiding van niemand minder dan “Piet Vogel”. Piet Vogel zal er een onderlijnen clinic geven wat een unieke kans is voor onze jeugd leden. Ook hier geld dat iedereen welkom is mits ze ervoor inschrijven. Dit alles zal plaatsvinden in de grote tent die zal worden geplaatst.

BFP team

De zondag ochtend zal het BFP team aanwezig zijn om uitleg te geven over aas en het inzetten van aas, een uitgelezen kans om je vragen te stellen.

Naar ons idee een top kamp die vele tongen los zal maken en een trend voor de toekomst worden. Karper Club Nederland

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *