Nieuwe adverteerder: Hengelsport Ten Boer

frame-hengelsporttenboerVoor de visliefhebbers, die het nog niet wisten. Sinds een jaar is er in Ten Boer, een dorp zo’n 10 kilometer ten noorden van Groningen, voor iedereen, die van de hengelsport houdt, een prachtige hengelsportwinkel! Klaas en Anette Dijksterhuis, zelf ook enthousiaste hengelaars, heten u van harte welkom in hun winkel. In hun ruime en overzichtelijke winkel van 200m2 presenteren zij diverse topmerken in diverse prijsklassen, zodat elke visser, jong of oud, starter of prof bij hen kan slagen.

De winkel is verdeeld in 3 afdelingen: de karper, witvis en roofvisafdeling, waar de artikelen zeer overzichtelijk gepresenteerd zijn. Uniek zijn de hengelrekken, waarop onder andere de karperhengels in zijn geheel worden gepresenteerd. Klaas en Anette houden niet van verkooppraatjes, wel van goed advies en kunnen ze dat zelf niet geven, dan wordt een expert telefonisch benaderd. Wat verder opvalt, is de gemoedelijke sfeer, er is altijd tijd voor een praatje en in de gezellige koffiehoek staat de koffie voor u klaar.

Vele hengelaars hebben hengelsport Ten Boer al gevonden. Bent u nog niet geweest? Dan wordt het echt tijd om even bezoekje aan deze mooie hengelsportzaak te brengen. Voor meer informatie kijk dan op de website www.hengelsporttenboer.nl

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *