DVD Eddy Sterckx – “IT’S MY LIFE”

frame-itsmylifePOSTORGASMICKITCHEN presents “IT’S MY LIFE”. Regisseur Olav Verhoeven, starring Darwin en Eddy Sterckx. POSTORGASMICKITCHEN is gespecialiseerd in het maken van reclame, cooperate en documentaire films en brengt nu één van de duurste films over karpervissen ooit gemaakt.

IT’S MY LIFE is een verfilming van één van de best verkochte boeken uit de Belgische karpergeschiedenis. Dit met niemand minder dan Eddy Sterckx in de hoofdrol. Kosten noch moeite werden gespaard om deze film tot stand te brengen. Wie Olav als regisseur en Eddy als karpervisser kent, zal weten dat dit een topper wordt.

eddysterckxfoto1
Maar dit is nog niet alles!

De film wordt geleverd in een box samen met Eddy’s tweede boek (het vervolg op “It’s my Life”). Het boek bevat geen vismansverhalen, maar is puur technisch. Eddy zegt zelf: “Het zal de karperwereld weer versteld doen staan”. Alle ervaringen en meningen over het karpervissen zullen in dit boek en deze film weer duidelijk aan bod komen. Dus houd je maar vast!

Olav wil met deze film verder kijken dan alle andere karpervissers. Zowel in België, Nederland, Engeland en nog andere landen zal de film aangeboden worden. Al bij al een film en boek die je moet hebben en dit voor slechts 45 euro!

Official Release: 23/01/2009. De box is dan beschikbaar voor iedereen. U kan dan een order plaatsen. Na ontvangst van betaling (45eur + verzendingskosten: 7eur voor België, 15eur voor Nederland) wordt het exemplaar opgestuurd. Voor meer informatie: kijk op www.itsmylife-themovie.be

eddysterckxfoto2

Beurzen:
  • CARP ZWOLLE 2009: Trailer en teaser alsook verschillende scènes uit de film zullen hier getoond worden + verkoop van de box.
  • ZOETERMEER 2009: Trailer en teaser alsook verschillende scènes uit de film zullen hier getoond worden + verkoop van de box.
Contact:

Eddy Sterckx
Diepvriesboilies
Bergveld 3
B- 2260 Westerlo
0032 (0) 477 49 75 66

OLAV VERHOEVEN
POSTORGASMICKITCHEN
Hugo van der Goesstraat 17 b
B- 9000 Gent
0032 (0) 334 51 44
0032 (0) 473 60 14 80

info@postorgasmickitchen.tv
info@itsmylife-themovie.be

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *